FORGOT YOUR DETAILS?

Обновяване на стари мебели

Какво виждате, когато погледнете към мебелите си? Остаряла визия и избелели цветове или нещо, което искате да запазите в дома си? Ако се колебаете как да отговорите на тези въпроси, може би все още не сте готови да замените старите си мебели. Затова ние от Аквазар сме готови да Ви помогнем. Вече не е необходимо да се чудите как да обновите старите си мебели. Защото ние ще го направим за Вас!
Чрез обновяването на старите мебели можете да вдъхнете нов живот на дома си, възвръщайки му стария им блясък. Но това не е всичко. Обновяването на стари мебели Ви предоставя неограничени възможности. Не е задължително да се придържате към старата визия на мебелите. От Вас зависи какъв ще е новия им стил. Може да промените цвета им, а защо не и да добавите нови акценти, които да подчертаят индивидуалността Ви. Необходимо Ви е единствено малко вдъхновение и надежден партньор в това изключително деликатно начинание.

Счупените вратички, олющените елементи и бледите цветове, вече не са нещо, за което трябва да се притеснявате. Нашите специалисти имат голям опит в обновяването на стари мебели. През годините сме се утвърдили на пазара и сме обновили старите мебели на много от нашите клиенти. Доказали сме се като надежден партньор на всички, които искат да обновят старите си мебели, запазвайки сантименталната им стойност и за следващите поколения. Реализираните ни проекти в обновяването на стари мебели, говорят сами за себе си.

Ако и Вие желаете да обновите старите си мебели, не го мислете повече. Изтърканите дизайни отдавна не са хит в интериорния дизайн. Разкрийте красотата на старите си мебели с Аквазар. Ние ще обновим старите Ви мебели и ще ги трансформираме в стилна част от Вашия интериор.

Предлагаме реновиране на стари мебели, претапициранe, смяна на кухненски вратички и други. Всичките ни услуги за обновяване на стари мебели се извършват от висококвалифицирани специалисти.

За повече информация можете да се свържете с нас на телефон: 0896 07 15 08 или
e-mail: akvazar@abv.bg

 

 

TOP