Принт стъкло от Аквазар

Когато става въпрос за интериора на кухнята, всички търсят нови и иновативни начини за обзавеждането ѝ. Точно и заради това кухнята е една от най-често ремонтираните стаи във всеки дом. Ако се замислите колко време прекарваме в нея, има смисъл да искаме да я направим възможно най-привлекателна и функционална. За тази цел дизайнерите използват разнообразни елементи и материали, с които да създадат мечтаната кухня за своите клиенти. Истината е, че независимо от стила има много възможности за обзавеждане.

Повечето хора се затрудняват с това да измислят какво да направят с празното пространство, което остава между шкафове и горните рафтове. Затова в тази статия ще Ви дадем една интересна идея, с която можете да направите кухнята си уникална и неповторима.

Принт стъклото е стъклен елемент, които се монтирана гърба на кухнята. Чрез тази иновативна технология за печат на стъкло, Вие можете да получите перфектната комбинация от невероятен дизайн и дълготрайна издръжливост. Освен това този панел е изключително лесен за почистване и може да се проектира с желаната от Вас картинка и дори да се направи светещ.


Принт стъклото може да се монтира във всеки един момент на кухнята Ви или да се проектира в дизайна й, когато правите ремонт. Подходящо е да се постави на всякакви повърхности като стари плочки, гипсокартон, мазилка, МДФ или ПДЧ.
Всичко зависи от Вашето въображение, а резултатите са винаги впечатляващи.

Ако и Вие искате да притежавате едно специално място, не се колебайте да ни потърсите! Нека заедно да изградим Вашата нова кухня. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон 0878 564 536 или на e-mail: akvazar@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.