Принт стъкло

принт-стъкло-мебели-по-поръчка

Принт стъклото представлява декоративен стъклен панел, който може да се монтира на гърба на кухнята. Това е иновационна технология, която за много кратко време успява да впечатли дизайнерите по целия свят. Чрез нея Вашата кухня може да промеци цялостния си външен вид. Възможностите са необятни и всичко зависи от Вашето въображение. Ние ще създадем впечатляващ дизайн, който ще направи Вашата кухня уникална и неповторима.

Дизайнът на гърба на кухнята определя нейната уникалност. Оформлението на гърба е от съществено значение за цялостния изглед.

Вариантите са много – термогръб, керамични плочки, тухли, принт стъкло. А като се добави и вградено осветление , резултатът е впечатляващ!

А може би търсеното вдъхновение за кухня, каквато няма никой да ви очаква точно при нас!

Принт стъкло
3.9 (77.5%) 8 votes

Стъклото като материал има редица предимства, които го правят особено подходящ вариант за влагане в кухненските мебели изобщо. Стъклото не е порест материал, не задържа бактерии, което го прави изключително хигиенично. Устойчиво е също на топлина, петна и надраскване.

Всички тези свойства правят стъклото безопасно за употреба и лесно за почистване, както и издръжлив материал, който успешно се използва при изработването на кухненски плотове.

С толкова много функционални предимства не е никак чудно, че стъклените плотове бързо се превръщат в предпочитан избор. о.

Разбира се, не можем да скрием, че стъклените плотове имат и известни недостатъци – материалът е по-скъп в сравнение с гранита, например, както и не е невъзможно при сериозен удар да се пукне или дори счупи, което го прави не особено подходящ вариант за семейства с малки деца.
И все пак, дори и да не са всички кухненски плотове покрити със стъкло, само един акцент е достатъчен за грандиозен ефект с елемент на лукс в кухнята.

Ако ви е хрумвала идеята да преобразите вашата като я украсите със стъклен плот, вижте нашите предложения – възможно е да откриете реализирана някоя ваша мечта!

TOP