Тенденции в обзавеждането на апартаменти

Тенденции в обзавеждането на апартаменти

Готови ли сте да промените интериора на апартамента си? А знаете ли как иска да изглежда обновеното Ви жилище? Ако не можете да отговорите на тези два въпроса, не се притеснявайте. В практиката ни много често ни се случва клиентите да идват при нас с желанието да преобразят дома си, но да нямат никаква представа как искат да изглежда то. Освен това, често срещана грешка е схващането, че ремонтът е лесна работа. Точно заради това ние сме винаги насреща да Ви посъветваме и да проектираме мебелите и стилът на Вашето пространство.

Затова в тази статия, нашият екип ще Ви представи няколко модерни и свежи тенденции за обзавеждане. Надяваме се с тях да Ви помогнем да избягате от стереотипите и да откриете вдъхновението, от което се нуждаете.

Ако следите света на интериорния дизайн, вероятно вече знаете, че в края на 2017 започна да се налага тенденцията за съчетаването на повече цветове. Забравете за класическите бели стени, защото цветовете са на мода и тази година. Не се страхувайте да комбинирате неутралните нюанси със смелите и дръзки цветове.

Тенденции в обзавеждането на апартаменти
 Освен това заедно с тях тапетите, които бяха пренебрегвани в последните години са отново актуални. Те са толкова разнообрази, че можете да изберете мотива, които най-много се доближава до индивидуалността Ви. Освен това, със сигурност ще предадат красив акцент на всяка стая.

Говорейки за цветове, не бива да пропуснем да споменем и плочките. От началото на годината теракотът в флорални и цветни мотиви се радва на голямо внимание в интериорния дизайн. Могат да се използват, за да създадете контраст, особено ако държите да запазите белия цвят на стените си.

Надяваме се да сме успели да Ви вдъхновим поне малко с предложенията, които Ви представихме. Следете блога ни, за да бъдете първите, които ще прочетат новите ни статии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.