Три идеи за обзавеждане на хола 1

Три идеи за обзавеждане на хола

Много хора декорират хола си според техните представи за красота и стил. Също така те често се опитват да обзаведат хола си, така че да изглежда по-просторен отколкото всъщност е. За съжаление този метод на обзавеждане не винаги е успешен и често стаята започва да изглежда претрупана, вместо уютна.

Съветваме Ви вместо да се фокусирате на самите мебели, а върху използваните цветове и форми. Така не само ще увеличите светлината и представата за пространство, но и самите Вие ще забележите разликата.

В тази статия ще Ви представим няколко успешни идеи, които могат да Ви вдъхновят при обновяването на хола Ви.

Три идеи за обзавеждане на хола 2

Синьо и бяло

Тази цветова комбинация и класика в интериорния дизайн. Това са идеалните цветове за морски интериор. А ако ги комбинирате с тапети с красиви морски мотиви, те ще предадат закачливост и завършеност на интериора.

Три идеи за обзавеждане на хола 1

Светло сиво

Меките сиви тонове са идеални за малки стаи. Комбинирайте ги с бели детайли и бледи дървени мебели, за да създадете усещане на простор и светлина.

За съжаление не винаги разполагате с достатъчно пространство, за да осъществите всичките си планове! Затова Ви съветваме да не се страхувате да експериментирате и да опитвате нови неща!

Три идеи за обзавеждане на хола 4

Понякога традиционните идеи за интериор в хола не са най-доброто решение за малко пространство. Заменете щорите със свободно падащи пердета. Така ще създадете илюзия за повече пространство в стаята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *