Защо да поръчаме мебели по поръчка?

Много често, клиентите ни са споделяли колко им е било трудно да си изберат обзавеждане за дома си и да ги напаснат според тяхната визия за идеалния интериор. Това често се дължи на несъответствието на големината на стаите им с мебелите, които са си харесали. Разбира се, още по-голям е проблема, когато пространството на жилището е прекалено малко и се налага да се правят постоянно компромиси с стила или функционалността.

В предните си статии Ви дадохме няколко добри идеи, с които можете да реставрирате старите си мебели или да обзаведете по модерен начин апартамента си. Затова този път ще Ви обясним какви са предимствата на това да си поръчате мебелите по индивидуален проект, базиран на особеностите на дома Ви.

Преди всичко, когато става въпрос за поръчка на мебели Вашите желания и идеи са водещи за дизайнера, с които работите. Той не само ще Ви даде професионален съвет, но и ще Ви помогне да изберете най-добрия вариант за всяка стая. Освен това негова е задачата да се съобрази с даденото пространство и да проектира елементите от обзавеждането, така че да могат да прикрият недостатъците на помещението.

Друго важно предимство е, че имате неограничени възможности за оформление на интериора. Вече няма нужда да се ограничавате с мебелите, които сте открили по магазините и да се чудите как да ги сместите в кухнята или хола си. А напротив – разгърнете въображението си и създайте своята уникална и неповторима обстановка.

И не на последно място, водещи критерии за мебелите по поръчка са качеството и издържливостта. В зависимост от бюджета, с които разполагате можете да изберете най-качествените материали и механизми.

С това ще приключим тази тема. Надяваме се да сте научили нещо ново, което да Ви помогне при избора на мебели по индивидуален дизайн. Ако се нуждаете от помощ се свържете с нас на телефон 0878 564 536 или на e-mail: akvazar@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.