FORGOT YOUR DETAILS?

3D визуализация

Създайте Вашето бъдеще с Аквазар. Нашите специалисти са готови да Ви помогнат във всяко Ваше начинание. Няма значение дали искате да освежите дома си или да го обновите изцяло. ЗD визуализацията Ви предоставя неограничени възможности!

С 3D визуализацията вече не е трудно да си представите как бихте могли да вдъхнете нов живот на жилището си. Използвайки най-съвременните системи и технологии в 3D визуализацията, имаме голям опит в проектирането на мебели по индивидуален дизайн и интериорното обзавеждане. Познанията на нашия екип в 3D визуализацията ще Ви впечатлят и ще Ви помогнат да визуализирате вътрешното оформление на дома си.

Какво е 3D визуализация?

Терминът 3D визуализация придоби голяма популярност в последните години. Той най-общо описва процеса, с който се създават 3D изображения и графики с помощта на специализирана компютърна програма. Технологията за 3D визуализация е широко използвана в архитектурата, интериорния дизайн и проектирането на мебели по индивидуален дизайн.
3D визуализацията предоставя големи възможности за оформянето на определено пространство. С програмата за 3D визуализация може да се визуализира изграждането на стените, пода, разположението на мебелите, облицовка, да се експерементира с различните цветови комбинации. Така чрез 3D визуализацията имате възможност да видите нагледно как ще изглежда дома Ви и да се убедите, че това е Вашият нов стил.

С помощта на 3D визуализацията, нямате само възможност да видите как ще изглежда новата кухня или спалня, но и да усетите какво е да се придвижвате в тях. Това позволява на потребителите да оценят разположението на мебелите, естественото осветление и пространството, което те ще създадат.

3D визуализаци - Мебели по поръчка Варна от Аквазар

Какви са предимствата на 3D визуализацията?

– Увеличава ефективността – 3D визуализацията може да Ви осигури много добро съотношение между разходи и ползи. Сега чрез 3D визуализацията може визуализирате всичките си и идеи и да изберете тази, която е най-подходяща за Вас. Така избягвате от започването на дизайни, които в последствие могат да се окажат неподходящи за Вашите помещения.

– Лесно се представят различните варианти – чрез 3D визуализацията се избягва от необходимостта да се чертаят сложни схеми, които са трудно разбираеми за клиентите. 3D визуализацията дава различни опции за изпълнението на един проект и всичко зависи от желанията на собствениците.

Съчетавайки творчество, иновации и експертност, Аквазар Ви предоставя възможността да създадете своя индивидуален дом. Нашите услуги включват кухни по поръчка, мебели по поръчка, принт стъкло, спални по поръчка и дори ремонт на мебели. Нека заедно вдъхновим и реализираме визията за Вашия нов стил

Едно е сигурно – 3D визуализацията е най-доброто за Вашето жилище. Вдъхновете се и развихрете въображението си. А след това ни потърсете и ни разкажете за мечтите си. Защото съвършеният дом Ви очаква! Само трябва да ни потърсите. А ние чрез 3D визуализацията, ще Ви представим Вашето лично пространство по един нов начин.

TOP