FORGOT YOUR DETAILS?

Кухни по поръчка

Вече не е нужно да се отказвате от мечтата си за перфектната кухня по поръчка. Забравете за кухненските шкафове с еднотипен дизайн и съмнително качество. Ние от Аkvazar ще Ви помогнем да преоткриете потенциала на Вашата кухня!

Защо да изберете кухните по поръчка?

Кухните по поръчка са идеални не само за големи помещения, но и за малки пространства с архитектурни особености – колони, скосове, неравни или криви стени и други. Те могат да отговорят не само на всичките Ви нужди, но и на ритъма Ви на живот.

За разлика от масовото производство, шкафовете по поръчка може да бъдат изработени във всякакъв размер и дизайн. Няма значение дали искате стандартни вратички или плъзгащи се.

С тях не е нужно да се съобразявате с цветовете или материалите, използвани от производителя. От Вас зависи какъв да бъде стилът, видът и качеството на материала, покритието, дизайнът на вратичките и дръжките.

Защо да се доверите на нашия екип?

Едно от основните притеснения на клиентите е, че персонализираните решения са много по-скъпа инвестиция от масовото производство. Да, има разлика в цената, но кухните по индивидуален проект предлагат по-високо качество на проектирането, изработката и монтажа.

По време на целия процес до Вас ще бъдат нашите дизайнери. Те ще Ви помагат не само с професионални съвети, но и ще Ви насочат към материалите, предлагащи най-добрия баланс между качество и цена.

Нашите кухни по поръчки са специално проектирани да съчетават функционалността и качеството по най-добрия начин. Ние се водим не само от Вашите нужди, а и от специфичните особености на пространството Ви. По този начин Ви гарантираме, че Вашата кухня ще бъде устойчива, функционална и естетически привлекателна.

Свържете се с нас още днес на телефон: 0896 07 15 08.

Изпратете запитване

TOP