×

БЮЛЕТИН

Бъдете в крак с новостите.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Бихме искали да чуем от вас коментарите за нашия сайт или продукти.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

© 2018 АКВАЗАР | Всички права запазени. Дизайн и SEO от Интернетреклама.

FORGOT YOUR DETAILS?

Принт стъкло от Аквазар

Когато става въпрос за интериора на кухнята, всички търсят нови и иновативни начини за обзавеждането ѝ. Точно и заради това кухнята е една от най-често ремонтираните стаи във всеки дом. Ако се замислите колко време прекарваме в нея, има смисъл да искаме да я направим възможно най-привлекателна и функционална. За тази цел дизайнерите използват разнообразни
Обичате ли разнообразието? Искате ли домът Ви да бъде винаги актуален и да отразява най-новите интериорни тенденции? Или просто сте се уморили от старите си мебели и желаете да възвърнете удобството и комфорта на жилището Ви? Не се притеснявайте! Промяната се възможно и при това не е задължително да влагате много пари, за да освежите старите си мебели и интериор.
Искате да промените обзавеждането в дома си, но да запазите индивидуалния си стил? Не знаете от къде да започнете, но в същото време вече не можете да гледате избелелите от ползване повърхности? Отваряте компютъра си и преминавате през сайтовете с нови мебели с надеждата да намерите нещо подходящо, но колкото повече търсите, толкова повече не искате да се разделите със старите си мебели. Всички пазим вещи, с които не искаме да се разделим. Те носят със себе си частица от нас и за това сме изключително привързани към тях.

Ретро мебелите са на мода

Първите наченки на интериорния дизайн като цяло биват наблюдавани още в Древността. В непрекъснатото си развитие до ден днешен този тип изкуство освен традиционните форми и стилове, все по–често започват да се свързват с елементите на винтидж стила и различни в изкуството ретро епохи, креативността на интериорния дизайн намира обща точка на пресичане с елементите от епохите на Древна Гърция или части от различни култури. През тази година те навлизат широко в тази сфера и се отличават като водеща тенденция в бранша.

Ползи от мебели по поръчка

Време е за инвестиране в нови мебели за твоя дом .... и да, това може да се превърне в трудна задача! Но не трябва да е така. Много често, чувайки думите „ направени по поръчка „ , хората си мислят „прекалено скъпо”, но в дългосрочен план, мебелите по поръчка са всъщност по-добрата инвестиция за теб. Нека поговорим за някои ползи от мебели по поръчка!
TOP